Plasa insecte

Plasa insecte
Cine nu se bucura de venirea verii? Dar toata lumea duce razboiul neincetat cu aparitia insectelor in spatiile interioare. Una din cele mai eficiente solutii este amplasarea plaselor de insecte. Suna simplu, dar in cazul termopanelor acest procedeu poate fi mai complicat decat crezi.

Clasificari servicii plase tantari

– schimbare snur sau panglica
– indepartarea blocarii
– schimbare manere sau balamale
– aditia de accesorii
– schimbarea totala a plaselor antiinsecte
– mentenanta obloane

Pentru cele mai utilizate modele de plase, toata lumea poate intui materialele folosite, dar in cazul plaselor de tip rulou materialele sunt aluminiu, fibra de carbon sau sticla. Acestea ofera o inchidere de tip ermetic, intretinand si un aspect placut si elegant, propice pentru spatii ce despart interiorului unui imobil de exterior.

Pentru orice model de plasa, montarea nu poate prezenta un pas dificil. Garnitura, barele de aluminiu, sistemul de etansare pe baza de magnet si plasa propriuzisa, sunt materiale cu care poate lucra oricine.

Bara de aluminiu se poate taia dupa dimensiuni specifice daca nu este deja la o marime standard, iar montarea se executa folosind colturi de plastic. In interior se va adauga rama, cadrul necesar manerului, iar balamalele vor fi instalate. Sistemul de inchidere este fixat in acest pas al amsamblarii.

Daca ai optat pentru o plasa fixa, ea se ataseaza cu ajutorul adezivilor specifici.

Acesta este un pas de premontare, dupa care plasa este asezata si fixata cu ajutorul garniturii, urmand inlaturarea surplusului de plasa.

Nu ezita sa ne contactezi pentru o oferta speciala de plase antiinsecte, precum si servicii de montare.