Desi producatorii ferestrelor termopan ne ofera o garantie de aproximativ 10 ani, problemele si defectiunile pot aparea mult mai devreme. Din cauza uzurii, socurilor mecanice, al inghetului sau chiar al radiatiilor solare, componentele ferestrelor dumneavoastra se pot deteriora inainte de termen.

Ai nevoie de ajutorul nostru?

Reparatii termopane Bucuresti

Din acet motiv producatorii de tamplarie, cat si cei de feronerie recomanda revizii anuale, pentru a intercepta si a rezolva micile defectiuni fara pierderi prea mari. Vom enumera in continuare componentele cele mai supuse uzurii, rolul lor precum si posibilele cauze ale defectarii.
Inlocuire garnituri, manere si balamale

Garniturile sunt componentele cele mai predispuse deteriorarii. Rolul lor este de a etansa si de a izola colturile ferestrei. Acestea necesita o stergere periodica cu o substanta speciala ce le mentine elasticitatea si le protejeaza impotriva factorilor externi. Cu toate acestea, garniturile imbatranesc in timp, motiv pentru care trebuiesc inlocuite , pentru ca fereastra dumneavoastra sa isi mentina buna functionalitate.
inlocuiri balamale ferestre termopan

Balamalele sunt elementele de feronerie cele mai expuse socurilor. Asupra lor actioneaza greutatea geamului, condensul, inghetul si mai ales timpul. Balamalele au de asemeni nevoie de o revizie periodica pentru a fi lubrefiate si repozitionate in locul corect. Daca aceasta revizie nu este facuta la timp, balamalele pot rugini, se pot gripa si in ultima faza se pot rupe. Pentru a evita cazul nefericit in care balamalele se rup si provoaca stricaciuni mai mari, ele trebuie inlocuite cu altele noi.

Manerele ferestrei sunt componentele care interactioneaza cu dumneavoastra cel mai mult. Din acest motiv ele se pot slabi in timp, se pot bloca sau chiar rupe, din cauza presiunii cu care dumneavoastra inchideti geamul sau chiar din cauza fortarii lor.

Compania noastra ofera asistenta completa pentru inlocuirea tuturor pieselor defecte ale tamplariei dumneavoastra. Nu asteptati ca fereastra dumneavoastra sa sufere defectiuni majore petru a cere ajutorul specialistilor, efectuati revizia anuala si va veti bucura de tamplaria dumneavoastra PVC sau din aluminiu mai mult timp !