De ce se strica usile? Ce trebuie facut? Se repara usor sau necesita costuri mari? Tot ce trebuie sa stiti despre reparatiile usilor de termopan veti afla mai jos.

Reparatii usi termopan aluminiu & PVC

Ai nevoie de ajutorul nostru?

Reparatii termopane Bucuresti

Cele mai frecvente defectiuni ale usilor termopan

Ca si in cazul ferestrelor termopan, PVC sau aluminiu, si la usi pot aparea in timp defectiuni. Dar, spre deosebire de ferestre, usile sunt mai predispuse la defectiuni din cauza greutatii mai mari care solicita balamalele mai mult, a dimensiunilor mai mari precum si a socurilor suferite. Cele mai frecvente defectiuni intalnite la usile din tamplarie PVC sau din aluminiu au fost ruperea balamalelor, slabirea manerului de inchidere, blocarea usilor precum si inchiderea defectuasa.

Ce solutii exista pentru repararea usilor termopan?

In primul rand daca veti constata defectiunea, sunati-ne imediat. Nu asteptati, orice defectiune se poate agrava in timp daca nu actionati rapid. Noi va recomandam sa realizati revizii anuale, atat la ferestrele cat si la usile dumneavoastra termopan, pentru a putea evita sau capta problemele din stadiu incipient.

Datorita folosirii regulate a usilor termopan, piesele mobile ale feroneriei trebuie lubrefiate cu o substanta speciala, ce le protejeaza totodata impotriva ruginirii si griparii.

Sistem inchidere

De asemenea garniturile ce izoleaza colturile usii trebuie sterse cu o substanta pe baza de silicon, ce ii va pastra elasticitatea si ii va prelungi durata de viata.

Compania noastra va sta la dispozitie cu servicii de revizie si reparatie complete pentru ansamblul dumneavoastra termopan. In cazul necesitatii inlocuirii unor componente de feronerie, echipa noastra de profesionisti o va realiza in cel mai prompt si fiabil mod, garantadu-va calitatea manoperei noastre.

Reparatii termopan

Reparatii usi termopan canat, model

Va recomandam ca reviziile si reparatiile tamplariei dumneavoastra din PVC sau aluminiu sa fie realizate de personal calificat si acreditat, de maxima incredere, pentru a evita neplacerea unei lucrari neprofesioniste ce va va afecta calitatea, garantia si durata de viata a ferestrelor dumneavoastra. Specialistii nostri vin in intampinarea dumneavoastra cu solutii complete de reparatii usi termopan, indiferent de problema, de model, de numarul de canate.

 

Vrei o usa noua? Recomandam Doorsystem.ro

Usi interior | Usi exterior