Necesitatea realizarii reviziilor pentru ferestrele dumneavoastra este la fel de naturala ca si necesitatea reviziei masinii, sau chiar necesitatea unui control periodic de rutina la medic. Desi in stadiul initial ferestrele dumneavoastra au fost perfect functionale, fara cusur, in timp acestea se deterioreaza.

Ai nevoie de ajutorul nostru?

Reparatii termopane Bucuresti

Reviziile si intretinerile trebuie efectuate la o perioada de maxim un an, pentru a putea detecta si rezolva micile defectiuni cat sunt in stadiul prematur.

Intretinerea si revizia termopanelor

In cadrul unei revizii, echipa noastra de specialisti va verifica toate garniturile ca acestea sa fie in stare buna, sa nu isi fi pierdut din elasticitate, ca la final sa le stearga cu o substanta speciala pentru a le pastra calitatile inca o perioada.

De asemeni balamalele si piesele de feronerie mobila vor fi testate, inspectate si lubrefiate pentru a evita griparile.

Etansarea perfecta a ferestrei este unul din aspectele ce nu vor fi neglijate de echipa noastra, stiind foarte bine cat de importanta este aceasta functionalitate a ferestrelor termopan.

Nu in ultimul rand, tamplaria din PVC sau aluminiu va fi curatata, canalele obturate vor fi desfundate, lasand astfel tamplaria pregatita sa faca fata timpului si eroziunii in perioada urmatoare.

Luati in considerare ca un control specializat este cu atat mai necesar cu cat ati inceput deja sa sesizati simptome ale unor ferestre afectate, precum scartaituri, dificultate la miscare, condens etc; In acest caz este mandatoriu sa apelati la o firma de specialitate pentru a face reglajele si reparatiile necesare evitarii unei pagume mai mari.

Noi va stam la dispozitiile cu toate serviciile necesare mentenantei, repararii si schimbarii pieselor defecte ale tamplariei dumneavoastra PVC sau din aluminiu.