Sistemul de inchidere al tamplariei dumneavoastra PVC sau de aluminiu contine o sumedenie de componente ce asigura inchiderea si etansarea perfecta a ferestrelor. In timp, componentele acestui sistem se pot deteriora, sau pot sa nu mai fie la inaltimea cerintelor dumneavoastra. Din aceste motive, si multe altele, elementele acestui sistem de inchidere se pot inlocui cu unele noi mai performante.

Ai nevoie de ajutorul nostru?

Reparatii termopane Bucuresti

Astfel, producatorii de feronerie au lansat numeroase sisteme, unul mai sofisticat ca altul, totul pentru ca dumneavoastra sa fiti multumit de ferestrele termopan.

Inlocuirea oricarei componente de inchidere a ferestrei

Printre cele mai populare sisteme noi de inchidere se numara si cel antiefractie cu sistem mecanic de inchidere multipunct actionate cu o cheie. Acest sistem va ofera siguranta completa de care aveti nevoie in casa dumneavoastra.

Un alt sistem ce imbina funtionalitatea cu siguranta este cel cu deschiderea in plan paralel.Acesta va permite o buna aerisire a spatiului concomitent cu eficacitatea si siguranta oferita de o fereastra inchisa.

Inlocuire componente inchidere ferestre

In functie de nevoile dumneavoastra, de buget si de dorinte, noi va putem consilia si ajuta in alegerea unui nou sistem de inchidere pentru ferestrele dumneavoastra. Dar nu numai atat, putem identifica si schimba componentele defecte ale sistemului actual astfel incat ferestrele sa nu mai reprezinte o grija pe umerii dumneavoastra.