Cele mai comune tipuri de ferestre sunt constituite din aproximativ 20% tamplarie si 80% geam. Atat geamul cat si tamplaria au rolul lor bine definit, dar modul in care geamul este imbinat cu tamplaria si tamplaria este imbinata cu zidaria determina, in foarte mare masura, confortul locuintei tale.

Reparatii ferestre termopanFerestrele faciliteaza patrunderea luminii in casa, dar impiedica patrunderea prafului, a zgomotului, a frigului sau a umiditatii. Atunci cand acestea se defecteaza, vei constata ca ai parte de mult mai mult zgomot, s-ar putea sa resimti un curent nedorit si, mai presus de toate, vei descoperi cat de suparator poate fi condensul care se formeaza tot mai des.

Diferentele de temperatura, frecventa cu care actionezi ferestrele, expunerea la praf, mizerie, umezeala sau grasime, toti acesti factori pot declansa defectiuni mai mici sau mai mari. Desi in cele mai multe cazuri nu poti evita astfel de factori, poti totusi sa urmaresti cu atentie starea ferestrelor si sa intervii ori de cate ori este necesar, pentru remedierea problemelor.

Atunci cand beneficiezi de servicii profesionale de reparatii ferestre, te vei bucura de pierderi de caldura mult mai mici, un reglaj eficient al ferestrelor, izolare fonica foarte buna, o durata de viata mai mare a tamplariei si a ferestrelor, mai putina frecare si mai putin scartait.

 

Ai nevoie de ajutorul nostru?

Reparatii termopane Bucuresti

O firma profesionista, care ofera servicii de calitate, va accepta orice fel de solicitari, indiferent de natura problemei sau de varsta ferestrelor in cauza. E drept, acesti factori pot impune solutii mai scumpe, dar ele vor fi intotdeauna oferite.

Prin urmare, ori de cate ori ai nevoie de interventii pentru reglarea elementelor de feronerie, inlocuirea sau reglarea balamalelor, inlocuirea sau repararea ferestrei, deblocarea ferestrei, inlocuirea garniturilor  sau a sticlei si ajustarea ferestrei, consulta o firma specializata.

Astfel de firme nu numai ca pot remedia problemele mai mici sau mai mari care apar, dar pot efectua si schimbari radicale. De exemplu iti pot modifica sistemul de deschidere a geamului, mai ales in cazul termopanelor. La fel de bine pot schimba si tipul de geam, indiferent daca este normal, LOW-E, Planitherm 4S – 4 Anotimpuri, geam clar sau reflexiv, mat sau krizet, termopan etc.

Tehnologia existenta la ora actuala iti va permite chiar sa gauresti geamuri termopan, o facilitate extrem de utila cand vrei sa manevrezi mai usor tubulatura hotei din bucatarie, de pilda.

Nu neglija insa faptul ca, de multe ori, aceste servicii de reparatii ferestre trebuie urmate de servicii de intretinere, pentru a te asigura ca totul functioneaza corespunzator, pentru a depista potentialele probleme in timp util, pentur a prelungi durata de viata a ferestrelor si pentru a evita necesitatea unor interventii mai scumpe in viitor. Recomandam geam plexiglaspanou sandwich si policarbonat de la West Plast Distribution S.R.L., un partener de incredere.