Atunci cand achizitionam ferestre termopan, acordam o mare atentie calitatii acesteia. Multi dintre noi se limiteaza in a se interesa de calitatea tamplariei sau a geamului, dar nu si a feroneriei. O feronerie de o calitate joasa poate cauza necesitatea schimbarii intregului ansamblu termopan. Asadar, acordati atentie in mod egal calitatii tuturor elementelor constituiente ale ferestrelor dumneavoastra.

Ai nevoie de ajutorul nostru?

Reparatii termopane Bucuresti

Ce este feroneria mai exact?

Feroneria presupune cumulul elementelor metalice din ansamblul ferestrei, care asigura sustinerea, mobilitatea si etansarea acesteia.

Aceasta este supusa uzurii si socurilor fizice in proportii mult mai mari comparativ cu alte elemente, fapt ce duce la o degradare mult mai rapida.

Producatorii elementelor de feronerie recomanda reviziile periodice, pentru a evita sau a rezolva micile defectiuni, inainte ca acestea sa devina inutilizabile.
Feronerie fereastra termopan

Noi va punem la dispozitie o echipa de specialisti, care va vor asista si va vor rezolva problemele feroneriei dumneavoastra, cu promptitudine si profesionalism.

Intre aceste servicii, le putem enumera pe cele mai frecvent intalnite :

  •     Ajustarea pozitiei si lubrefierea elementelor mobile ale feroneriei,
  •     Schimbarea sau repararea manerelor defecte
  •     Inlocuirea elementelor gripate sau rupte, precum balamalele sau coltarii
  •     Schimbarea feroneriei in functie de tipul de deschidere al ferestrei.
  •     Verificarea si strangerea tuturor suruburilor ce si-au slabit prinderea

 

 

Suntem aici!

Reparatii termopane Bucuresti

Pentru a afla mai multe detalii despre schimbarea sau adaugare unor noi tipuri de deschideri ferestrelor dumneavoastra vizitati sectiunea de modificari deschideri accesand urmatorul link :

Modificari Deschideri

Pentru a va bucura in continurare de utilitatea si buna functionalitate a ferestrelor dumneavoastra, realizati revizii anuale, apeland numai la echipe profesioniste, cu experienta in acet domeniu. Pentru mai multe informatii, detalii sau asistenta ne puteti contacta la datele inscrise in sectiunea de contact.

Contact