Service Termopane | Ferestre care îți protejează căminul

In cazul in care aveti nevoie de reparatii pentru ferestre sau usi sau doar reglaj la termopan. Chiar daca usile si ferestrele din termopan – aluminiu sau PVC – sunt facute sa dureze o perioada indelungata de timp, din diverse motive apar probleme si cel mai bine este sa apelam la specialisti in domeniu. De fapt orice domeniu are specialisti, orice domeniu are oameni calificati si fiecare isi urmeaza regulile, trebuie sa stiti ca si in cazul geamurilor de termopan exista specialisti – ingineri calificati si certificati care pot face o treaba minunata si sigura, oferindu-va garantia unui serviciu de calitate.

 

Reparatii termopane Bucuresti

Sistem inchidere

Ferestrele termopan sunt de mai multe feluri, cu mai multe camere si in functie de alegere, la care va poate ajuta firma la care ati apelat, veti avea parte de o etansare mai mare sau mai mica. Firmele se ocupa de la masuratorile necesare, pana la montarea produsului. La ferestrele termopan, este foarte important sa le monteze reprezentantii firmei specializate, deoarece aceste tipuri de ferestre sunt ultima tehnologie, daca se poate spune asa in materie de ferestre. Sunt foarte rezistente si au capacitatea de a retine frigul sau caldura la distanta de caminul dumneavoastra. Bineinteles ca probleme pot aparea si se pot defecta balamale, sau se poate umezi o anumita portiune a geamului si de obcei este portiunea de jos a geamului. Aceasta se intampla din cauza condensului care se poate crea datorita diferentei de temperatura, sau se mai poate intampla si datorita faptului ca la montat s-a omis sa se dea gaurile in josul geamului pentru aerisire, iar daca dati un simplu telefon reprezentantii firmei ar trebui sa vina si sa remedieze problema. Firmele cu adevarat specializate au si service termopane, care va ajuta atunci cand apar problema.

Intretinerea unui geam de termopan este relativ simpla, nu necesita o atentie foarte mare, dar putem spune ca necesita respect. Ne referim la respectul fata de produs, adica nu trebuie sa trantim, sa lovim geamul de termopan , desi este rezistent la astfel de comportament. Totusi se pot deplasa suruburile de sustinere si daca se modifica asezarea geamului, termopanul nu se va mai incadra perfect pentru a face o etansare corecta si ulterior necesita reparatii profesionale.

 

Reparatii termopane Bucuresti

Reviziile pentru termopane ajuta prevenirea anumitor defectiuni si precum vechea zicala, mai bine previi decat repair. Decat sa va treziti cu un surub lipsa, cu o lipsa de etansare, cu condens sau alte defectiuni, mai bine apelati la serviciile de revizii din cand in cand. Utilitatea serviciului de revizii termopane se vede practic doar in momentul in care ajungeti sa aveti nevoie. Daca apelati la servicii de revizii veti beneficia si de sfaturi de intretinere si veti afla mai multe lucruri care ar preveni defectiuni. Spre exemplu condensul, ca acesta este fenomenul care se intampla cand se aburesc geamurile, nu este normal sa se intample. Si de la cea mai banala lipsa de cauciuc se poate forma condens si se poate strica una din camerele geamului. Nu va speriati! Nu inseamna ca este acesta neaparat motivul, ci difera de la caz la caz.