Reparatii termopane din aluminiu

In momentul in care decidem sa schimbam ferestrele vechi cu unele termopan, se iveste intrebarea naturala: e mai bine sa alegem tamplarie din aluminiu sau din PVC?

Ai nevoie de ajutorul nostru?

Reparatii termopane Bucuresti

Raspunsul la aceasta intrebare depinde de functionalitatea necesara si mediul in care dumneavoastra doriti sa montati aceste profile.

Termopane

Exista doua mari tipuri de profile din aluminiu, cele cu bariera termica si cele fara. Dupa cum va puteti imagina, acestea difera la gradul de izolare termica, cele mai slabe fiind cele fara bariera termica, avand doar o camera de izolare. Cele cu bariera termica au 3 camere de izolare, una interioara, una exterioara si una de mijloc ce reduce conductivitatea termica.

Tamplaria de aluminiu se caracterizeaza printr-o mai buna rezistenta la factorii nocivi ai mediului, precum inchetul, razele ultraviolete sau poluare.Acestea suporta mult mai bine socurile mecanice, avand o constitutie mult mai rigida.

In schimb marele dezavantaj al acestora vizeaza izolarea termica.Profilele din aluminiu au un grad mai scazut de izolare termica in comparatie cu cele din PVC, acestea permitand schimbul de temperaturi cu exteriorul mult mai rapid.

Un alt dezavantaj il constituie pretul mai ridicat, cu aproximativ 40% mai mare decat cel al ferestrelor din PVC.

Cu toate ca aceste profile sunt mai rezistente decat cele din PVC, in absenta reviziilor periodice, ele se pot defecta. Noi va punem la dispozitie toate serviciile de revizie, reparatie si inlocuire a elementelor defecte, astfel ca dumneavoastra sa va bucurati de feunctionalitatile complete ale tamplariei dumneavoastra.