Tantarii sunt purtatori de boli, este nevoie doar sa intepe in lunga lor viata un animal care poarta un virus si este suficient sa va intepe apoi pe dumneavoastra ulterior sau pe unul din mebrii familiei dumneavoastra. Din nefericire la copii este si mai rau. Bineinteles daca iesiti prin parc, pe prioada verii, seara este indicat sa folositi spray-uri anti tantari sau creme, dar pentru locuinta dumneavoastra s-au inventat plase de tantari. Cum suntem intr-o alta era si geamurile normale se inlocuiesc cu geamurile din aluminiu sau pvc, nu este o problema atat de mare plasa de tantari. Aceasta vine in mai multe modele, sa poata satisface si cele mai dificile solicitari, dar toate au o inchidere perfecta cat sa nu patrunda nici cel mai mic inamic, purtator de virusi sau infectii.

Plase insecte

Intepaturile de tantari sunt foarte periculoase si din cauza toxinelor din ziua de azi, tantarii s-au facut adevarati mutanti zburatori, sunt destul de imuni la anumite spary-uri care se dau prin casa si cel mai indicat mod de a ne feri de astfel de insecte este sa le evitam. Le putem evita datorita plaselor de tantari, cand vine vorba de camin, afara este cu totul si cu totul alta problema, dar intepaturile tantarilor trebuie evitate cat de mult posibil. Feriti copiii, acestia sunt mult mai sensibili si pot capata mult mai usor o bacterie sau un virus si nu isi doreste vreun parinte sa umble prin spital sau sa faca rost de mai stiu eu ce vaccine.

Plasa insecte

Asadar, odata cu venirea primaverii, va trebui sa incepem pregatirile pentru sezonul in care ne vom feri de tantari in totalitate in camin sau la birou.

Pentru comenzi sau montaj va asteptam cu drag sa ne contactati: 0720.574.144