Solutii complete pentru ferestrele termopan cand nu izoleaza

Ce facem cand fereastra termopan nu mai izoleaza?

Atunci cand fereastra nu mai izoleaza corespunzator – se aud zgomote de afara sau intra curentul in casa. La fel de suparator, fereastra trebuie actionata cu forta pentru a o putea deschide sau inchide. Toate acestea pot fi cauzate de probleme la garnituri. Poate au fost montate niste garnituri prea groase de la bun inceput sau pur si simplu si-au pierdut elasticitatea si au inceput sa se lase. Oricum ar fi, trebuie determinat gradul de uzura al garniturilor si hotarat daca este necesara inlocuirea lor completa sau o simpla lubrifiere.

De foarte multe ori procesul in sine, de raparatie a sistemului de actionare, este extrem de simplu. Mai dificil poate fi sa identifici problema sau sa gasesti piesele recomandate. Ai astfel de ales intre a remedia situatia de unul singur si a apela la ajutor profesionist. Daca inca mai ai garantie, este mai mult decat recomandat sa te folosesti de ea. Daca nu mai ai, va trebui sa hotarasti cat esti dispus sa risti de unul singur. Nu ignora insa cheltuielile aferente in cazul in care nu reusesti sa le repari ci, dimpotriva, agravezi situatia.

Reparatii termopane Bucuresti – solutii complete pentru ferestrele termopan

Tamplaria PVC are o durata medie de viata de circa 25 de ani. Pentru o buna functionare a sistemulul de termopane, ferestrele de tamplarie PVC si aluminiu trebuie intretinute periodic (maxim 1 an). Garniturile trebuie unse cu uleiuri speciale. Altfel cauciucul nu va mai căpăta rigiditate. De asemenea va izola corespunzător, nelăsând apa si curenții de aer sa pătrundă în încăpere.

Feroneria trebuie gresata periodic, pentru a evita griparea. Praful si mizeria depusa pe mecanisme pot contribui la defectarea prematura a pieselor active.

Reparatii termopane Bucuresti, Ilfov

Toate aceste operatii vor fi efectuate de specialistii nostri. Ei vor efectua si un reglaj complet pentru a asigura o funcționare buna si de durata a ferestrelor.