ce tip de plasa tantari sa aleg

Odata cu venirea caldurii si sosirea verii, nu exista nimic mai enervant decat tantarii, care pot fi si periculosi, deoarece sunt purtatori ai unor boli cum ar fi febra dengue sau malaria. Din fericire, exista multe optiuni disponibile atunci cand vine vorba de plase de tantari, care pot fi utilizate pentru a tine aceste insecte enervante departe insa trebuie sa alegeti in cunostinta de cauza.

Plase de tantari cu adeziv

Plase de tantari cu adezivAceasta este o optiune buna pentru a tine tantarii departe, deoarece aceste plase sunt facute cu un adeziv special care atrage si retine insectele. Aceste plase sunt ideale pentru a fi folosite in camere, cum ar fi bucataria sau livingul, dar nu sunt recomandate in dormitor, deoarece acestea pot fi deranjante.

Plase de tantari cu magneti: aceste plase sunt o alegere buna pentru a fi folosite la usile de exterior ale caselor si sunt usor de instalat. Ele au magneti care permit usor trecerea prin plasa, dar mentin tantarii departe. Astfel de plase pot fi achizitionate din comert si montajul acestora se realizeaza foarte usor.

Plase de tantari cu rame metalice: acestea sunt cele mai durabile plase de tantari si sunt ideale pentru a fi folosite in zone cu vant puternic, pentru orice tip de geam si sunt bune atat la apartamente, cat si la case. Aceste plase au o greutate mai mare si nu sunt atat de usor de instalat, de aceea in general pentru acest tip de plase aveti nevoie de serviciul de montaj plase tantari. Plasele de insecte se confectioneaza doar la comanda, dupa ce discutam telefonic, putem veni si lua masurile plasei. Avem atelierul mobil si din acest motiv palsele de tantari se confectioneaza pe loc.

Plase de tantari din plasa de fibra de sticla: acestea sunt cele mai comune plase de tantari si sunt ideale pentru a fi folosite in camerele de zi si in dormitoare, atat la case, cat si la apartamente. Ele sunt durabile, pentru cei care se pricep sunt usor de instalat, insa si pentru acest tip de plase aveti nevoie de serviciul de montaj plase tantari.

Plase de tantari cu protectie UV: Aceste plase sunt tratate cu o solutie speciala care le face sa fie rezistente la UV. Aceasta protejeaza plasa de deteriorarea cauzata de soare si asigura o durata de viata mai lunga.

Indiferent de tipul de plasa de tantari pe care il alegeti, asigurati-va ca aceasta este instalata corect si este sigura. Un aspect foarte important in procesul de instalare este fixarea corecta a plasei pe dimensiunile ferestrei, astfel incat in timp sa nu se deplaseze si prin gaurile dintre geam si plasa sa se strecoare insecte. O plasa de tantari bine instalata poate fi o modalitate eficienta de a tine tantarii departe si de a va bucura de vara fara sa va treziti cu muscaturi enervante.