Plase tantari - Ce model de deschidere sa aleg

Firma noastra de plase tantari ofera produse de foarte buna calitate, rezistente la rupere, soare puternic, vant sau inghet. Nu lasati insectele zburatoare sa aiba acces in casa dumneavoastra, fara metode anti insecte nesanatoase precum pastilele sau spray-ul de camera. Odata controlata problema patrunderii insectelor in locuintele dumnevoastra, va disparea si anxietatea sau fobia de acestea, iar copilului ii puteti prezenta insectele de afara ca pe niste creatii uimitoare ale naturii, nicidecum o problema fara solutie.

Plasele de tantari sunt disponibile intr-o varietate mare de modele, in functie de sistemele de prindere sau modul de deschidere:

  • Plase pe balamale
  • Plase fixe
  • Plase tip rulou
  • Plase tip plisse – o variantă premium
  • Plase glisante sau culisante
  • Plasa cu lipici (adeziv)
  • Plasa magnetica
  • Plasa semi-fixa aplicata pe interior

 

Ce model de deschidere sa aleg?

Plasele de tip plisse reprezinta cel mai nou si elegant model, ele putand fi realizate atat cu deschidere verticala, cat si orizontala. Rulourile se deschid cu ajutorul unui snur de control si sunt excelente datorita montarii in spatii inguste, precum unele blocuri reabilitate termic, unde o deschidere clasica cu balama nu mai este posibila.

Deschiderea clasica cu balamale reprezinta cea mai utilizata varianta, fiind o varianta economica si foarte practica.

Plasele fixe sunt recomandate la geamurile greu accesibile precum cele asezate foarte sus sau in dreptul scarilor, dar si pentru cei care nu cred ca vor avea nevoie de deschiderea plaselor la anumite geamuri.

Amplasand plase de tantari la toate geamurile casei dumneavoastra, nu veti lasa zburatoarele sa va tulbure linistea si veti beneficia si de protectia impotriva prafului.
Comercializam si montam plase tantari in Bucuresti si imprejurimi. Asiguram accesorii moderne si materiale foarte rezistente. Plasele se instaleaza rapid, nu este nevoie de nicio modificare ulterioara, iar consilierea in alegerea modelului este gratuita. Beneficiati de accesorii moderne pentru usile si geamurile dumneavoastra si alegeti plase insecte Bucuresti.

Plasele noastre au preturi foarte convenabile, iar tehnicienii nostri va vor sfatui pentru o alegere perfecta pentru ferestrele dumneavoastra. Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la Plase tantari Bucuresti pentru o solutie optima si nopti linistite.