Termopanele Rehau: izolare termică, fonică și protecție antiefracție

Termopanele Rehau sunt cunoscute pentru calitate in toate privintele: izolare termică, fonică și protecție antiefracție, Rehau garantează o excelentă izolare termică și fonică, oferind în același timp protecție antiefracție. În ultimii zece ani, REHAU a atins o cota de piata enorma, a produs milioane de profile de termopane Rehau in toata lumea si datorita tehnologiilor de top pe care le foloseste, isi mentine pozitia in topul celor mai buni producători de profile termopan.

În calitate de expert în industria polimerilor, REHAU a creat sistemul de ferestre armate fara otel, armarea fiind cu fibre din materiale compozite. Astfel stabilitatea, siguranta, eficienta energetica si izolarea fonica reprezinta toate la un loc caracterisitici ale unei ferestre care este armata fără otel. Acest lucru a permis astfel ca Rehau Geneo să primească premiul „Produsul anului 2019” de la prestigioasa revistă germană de arhitectură Callwey, de către un juriu format din experți în arhitectură și media.

eficienta energetica cu profilele Rehau GENEO

Cand vine vorba de eficienta energetica, termopanele Rehau Geneo ocupa un loc fruntaș. Coeficientul de transfer termic fiind Uw=0.73 W/m²K, o valoare mica, ducand la un coeficient de izolare termica ridicat. Cu cat avem un coeficient de izolare termica mai mare, costurile cu încălzirea se reduc. Din acest motiv ferestrele Geneo sunt foarte populare. Ferestrele GENEO sunt foarte căutate nu numai datorită proprietăților excelente de izolare termică. Economisirea energiei este într-adevăr, unul dintre factorii importanți când vine vorba de casa dumneavoastră, însă reducerea zgomotului și protecția antiefracție reprezinta beneficii care cu siguranță vă vor capta atenția.

 

 

Economisire energie cu termopanele Rehau

Termopanele Rehau ofera  posibilitatea de a economisi energie si garanteaza o foarte buna izolare termica. Profilul realizat cu materiale de ultima generatie ajuta la izolarea termica si fonica de exceptie, facand din Rehau unul din producatorii de profile termopan de top, care poate fi achizitionat la un buget mai mic, comparativ, spre exemplu, cu Salamander, care de asemenea este o companie producatoare de termopane de calitate.