Tehnicienii noștri pot repara orice fereastră de termopan

De ce nu izolează termic ferestrele termopan?

Deoarece iarna ne putem confrunta cu diferite probleme când vine vorba despre geamurile termopan, s-ar putea ca măcar o dată se te fi întrebat de ce unele dintre acestea nu izolează termic. Află că odată cu schimbarea geamurilor clasice și înlocuirea acestora cu termopane nu dispar neapărat și problemele cu privire la pierderile de căldură. Există chiar și posibilitatea ca prin unele geamuri termopane să intre gerul și să sufle vântul, mai ceva decât în cazul cunoscutelor geamuri vechi din lemn. Vina nu este a ta că ai optat pentru ele, ci vina este în totalitate a producătorilor, care doresc să livreze o cantitate cât mai mare de geamuri termopane, la prețuri reduse și calitate inferioară. Vrem să te asigurăm de faptul că nu tolerăm astfel de situații, motiv pentru care ne bazăm pe calitatea produselor pe care le comercializăm.

Producători de ferestre cu pierderi de memorie

Ce-ar fi să exemplificăm un astfel de caz printr-un exemplu care să te ajute să înțelegi mai bine un concept ca acesta? Ei bine, pentru început ar trebui să te gândești la faptul că avem doi producător, fie mari, fie mici, de termopan, care produc atât uși, cât și fereste cu același profil. Să spunem că este vorba despre REHAU. REHAU se definește tocmai prin faptul că până când nu este făcută fereastra, el nu este altceva decât o sucesiune sau câteva bare de 6 metri. Am putea crede  faptul că astfel de detalii nu contează atât de mult, pentru că nu au o influență majoră. În esență, însă, în procesul de producție al ferestrelor este important fiecare pas și fiecare material.  REHAU, totuși, se dovedește a fi singura marcă scrisă atât pe factură, cât și pe ferestre.

Marca ferestrei ocupă un rol extrem de important pentru noi, de foarte multe ori, însă, ne scapă din vizor armăturile metalice, design-ul sistemului de feronerie, sticla și garniturile, care la rândul lor, cum pun și ele fereastra. În astfel de situații, diferența dintre ferestrele REHAU și  cele de la GEALAN, două exemple luate aleatoriu, sunt remarcabile.

Pentru aceeași fereastră REHAU, producătorii mai sus menționați au, așadar, considerabile diferențe de preț. Dacă primul producător va aprecia gemurile la valoarea de 200 de euro, iar cel de-al doilea la valoarea de 100 de euro, este normal ca și potențial client să te îndrepți spre prețul cel mai convenabil pentru tine, adică prețul de 100 de euro. Este, practic, destul de normal să te gândești că poți ieși mai ieftin achiziționând la prețul de 100 de euro, aceeași fereastră pe care și primul producător o oferă, doar că prețul este dublu. Lucrurile însă s-ar putea să nu-ți surâdă, pentru că la această parte apar cele mai multe probleme. Prețul mai mic, de cele mai multe ori, este direct proporțional cu calitatea inferioară a accesoriilor care nu au marcă. Printre aceste accesorii se poate număra chiar și sticla, care la primul îngheț îi va permite profilului să se curbeze. De ce toate acestea? Pentru că, în genere, în astfel de situații garnitura este de proastă calitate, iar feroneria se prezintă cu un minim de puncte de închidere.

Să nu te surprindă nici faptul că majoritatea producătorilor care vând mai ieftin, vor uita , fără dar și poate, să mai monteze și închiderile suplimentare, cele care ajută la închiderea ferestrei etanș. Supărător este faptul că producătorul cu prețul de 100 de euro are și va avea un profit mult mai mare, comparativ cu cel care este corect și comercializează ferestrele la valoarea de 200 de euro.

Împreună salvăm o fereastră

Tehnicienii noștri pot repara, însă, orice fereastră de termopan. Asta este o veste bună pe care vrem să nu o uiți și vrem, de altfel, să știi faptul că experții în domeniu mereu vor ști cum să rezolve orice problemă. Tu ce problemă ai? Află că soluții există și în cazul unei sticle defecte, și în cazul unei feronerii incomplete sau în cazul garniturilor slab calitative. Împreună salvăm o fereastră, dacă apelezi la profesioniștii în domeniu care nu se dau în lături de la nimic. Avem soluții pentru orice problemă, trebuie doar să îndrăznești să ne-o comunici!