Asigura-te ca termopanele etanseaza corect. Apeleaza la o firma specializata in reparatii termopane. Odata cu sosirea anotimpului cu temperaturi scazute, in locuinta se pot simti daca exista probleme cu etanseitatea ferestrelor din termopan. Incalzirea camerelor este foarte importanta. Daca termopanele au o vechime mai mare de cativa ani, exista posibilitatea ca acestea sa piarda din calitatea pe care o aveau la inceput in ceea ce priveste izolarea termica. Aveti nevoie in acel moment de servicii de reparatii termopane sau revizii termopane.

Izolarea termica a locuintelor este foarte importanta, iar odata cu expunerea ferestrelor la factorii de mediu, acestea pot pierde din calitatea avuta la inceput. Eficienta in izolarea termica este cel mai important factor pe timp de iarna cand vine vorba de ferestrele termopan.

Cele mai frecvente probleme care apar la ferestrele de termopan sunt:

  • infiltrarea de apa sau de umiditate
  • lipsa etanșeității

Uzarea garniturilor

Apa poate patrunde prin garniturile uzate cand ploua. Frigul se simte in incapere datorita lipsei etanseitatii ferestrelor. Uzarea garniturilor este una dintre principalele cauze care poate duce la lipsta de etanseitate a termopanelor. Garniturile termopanelor se uzeaza cel mai rapid si atunci ele trebuie lipite sau inlocuite. Ai nevoie in primul rand de o revizie a ferestrelor de termopan, iar in caz de nevoie, de servicii reparatii termopane. Orice defectiune poate fi rezolvata.

Uzarea sau deteriorarea elementelor de feronerie

Exista posibilitatea sa fie nevoie si de repararea sau inlocuirea elementelor de feronerie. Piesele de feronerie se pot uza sau deteriora in timp. Rezolvarea acestor defectiuni pot asigura functionarea in parametri optimi a ferestrelor de termopan.

In ultimul timp pentru serviciile de reparatii termopane au fost tot mai multe solicitari. Este recomandat sa apelati la o firma de reparatii termopane ai carei tehnicieni sa poata rezolva orice problema ar putea depista la ferestrele din termopan si care poate sa asigure toate serviciile necesare.

Oferim solutii complete de intretinere, mentenanta, revizii si reparatii termopane

Afla cat de mult conteaza montajul tamplariei PVC sau aluminiu.