Curent la termopane, un disconfort de care trebuie să ne ocupăm imediat

Putem elimina odată cu decizia de a opta pentru geamurile termopan toate problemele pe care le aveam înainte cu geamurile vechi? Tindem să credem că odată cu tâmplăria termopan eliminăm griji precum izolarea fonică și termică sau griji cu privire la siguranța crescută în sezonul rece.

De foarte multe ori, însă, datorită uzurii, s-ar putea să apară unele probleme. Cea mai frecventă grijă? Curenții de aer rece care tind să persiste în jurul termopanelor, mai ales iarna. Dacă ești curios să descoperi mai multe în detaliu, rămâi până la final, pentru a vedea despre ce este vorba.

 

Ce facem când geamul nu se mai închide etanș – sfaturi de la o echipă de profesioniști

Când vine vorba despre tâmplăria modernă, în discuție se aduc și câteva avantaje. Astfel, aceasta se poate oricând regla sau repara. Echipa noastră îți poate veni în ajutor oricând ai nevoie! Suntem recunoscuți pentru serviciile complete prestate, dar și pentru întreținerea și repararea termopanelor, indiferent de brandul de la care provin.

Reparatii termopane Bucuresti

Soluția, așadar, în cazul în care se constată prezența unui aer rece în jurul termopanelor constă în reglarea balamalelor sau feroneriei. Pentru a finaliza acest proces cu succes, balamaua trebuie îndepărtată, iar dacă curentul se simte în partea de jos, trebuie acționat șurubul de presiune al garniturii.

Dacă la închidere, însă, fereastra agață, cel mai probabil, aceasta s-a lăsat!În astfel de cazuri, cel mai favorabil în rezolvarea problemei va fi reglajul pe orizontală, care va ajuta la apropiere ferestrei de toc.

Cu ajutorul echipei noastre de profesioniști și specialiști în domeniu, toată această procedură va decurge pe repede înainte. Cât despre costuri, acestea nu sunt ridicate, însă în ceea ce privește confortul, se va observa o diferență demnă de remarcat.

Unul dintre cele mai mari dezavantaje când vine vorba despre curenții de aer în jurul geamului este pierderea de căldură din interiorul casei. Și asta nu este tot. Cu atât mai mult putem vorbi despre costuri ridicate la facturile de căldură. De aceea, dacă sesizezi astfel de probleme, lasă-ne pe noi să ne ocupăm de ele!

Ce înseamnă, mai exact, presiunea pe garnitură?

Dacă mai sus vorbeam despre curenții de aer rece, acum a venit momentul să vorbim și despre presiunea pe garnitură. Aceasta este echivalentă cu închiderea cu greutate a termopanelor. Piesele care asigură închidere corectă și izolată a acestuia au un rol dublu. Asta înseamnă că termopanele se vor închide etanș, iar presiunea va fi exercitată asupra garniturii.

Închiderea corectă și ușoară nu poate fi realizată nicidecum dacă apare această presiune pe garnitură. Putem vorbi, așadar, și în acest caz despre o pierdere a căldurii și despre o pătrundere a curenților de aer rece în locuință.

Ca și specialiști în domeniu, vă informăm și te informăm că se impune, de cel puțin două ori pe an, o verificare a presiunii asupra garniturii. Aceste intervenții nu pot fi percepute ca fiind majore, însă sunt, de regulă, necesare.

Revizie termopane

 

Un astfel de caz se poate solda, cel mai grav, cu o intervenție din partea noastră care presupune schimbarea garniturii, când se observă că aceasta este mult prea uzată, fisurată sau pur și simplu nu își mai îndeplinește rolul pe care-l are.

Reparatii termopane Bucuresti

Menționăm, de altfel, faptul că indiferent de tipul geamului sau brandul de la care l-ai achiziționat, vom folosi în astfel de situații o garnitură germană, care este universală. Acesta are rolul de a reda confortul termic și este rentabilă, chiar și din punct de vedere al prețului.

Lasă-te pe mâna noastră, permite-ne să efectuăm o verificare, iar dacă este cazul vom comanda garnitura pentru tine, pentru a putea realiza, într-un final, înlocuirea celei vechi cu cea nouă, rezistentă.

Înlocuirea sticlei – rezolvăm și această problemă într-un timp record

Există cazuri și cazuri, iar printre multiplele probleme cu geamurile termopan, se poate număra și geamul spart. La fel de bine, schimbarea sticlei poate fi impusă și de condens, fenomen destul de des întâlnit, care poate afecta chiar și izolația.

Nu te speria, însă, îți spunem sigur faptul că astfel de situații nu se soldează cu nimic mai mult, decât cu înlocuirea sticlei cu probleme. Dacă dorești să prelungești durata de exploatare a geamurilor termopane, îți poți pune încrederea în noi când întâmpini astfel de probleme. În viziunea noastră, problemele nu există. Tot ceea ce există se rezumă la soluții!

Costurile – sunt acestea ridicate sau scăzute?

După cum poate îți poți da seama, costul este direct influențat de situația asupra căreia trebuie să acționăm. Pentru că fiecare caz este unic și diferit, printr-o inspecție la fața locului și o analiză asupra situației, putem să-ți comunicăm costurile la care să te aștepți.

Înlocuirea sticlei de termopan, ca de exemplu, și prețul aferent acesteia este influențat atât de tipul de sticlă, cât și de dimensiunea acesteia.

Cel mai simplu este, așadar, să ne lași pe noi să facem toată treaba! Într-o manieră profesionistă, caracteristică nouă, putem rezolva orice problemă când vine vorba despre curenții de aer din jurul geamurilor termopane.

Astăzi există o problemă, iar în cel mai scurt timp, cu ajutorul nostru, aceasta nici nu își mai face simțită prezența!

Reparatii termopane Bucuresti