Atunci cand cautati solutii de reparatii termopane tamplarie aluminiu sau PVC, inlocuiri sau instalari de ferestre sau reparari/inlocuiri de usi pe sina, firma noastra va sta la dispozitie! Noi va oferim serviciile noastre in domeniu, realizate eficient, in timp util si profesional.

 

Ce oferim:

Reparam / inlocuim ferestrele pentru locuinte, cat si pentru spatii publice, respectiv sedii de firma sau institutii de stat.

Intreaga gama de produse este certificata si garantata pe termen nelimitat. Serviciile noastre sunt fruntase iar costurile sunt potrivite pentru orice suma dispusa.

Va punem la dispozitie solutii de mentenanta / service reparatii tamplarie aluminiu sau PVC in cadrul locuintei sau sediului companiei.

 

Mentenanta geamurilor pentru locuinte:

 

Pana si cele mai rezistente geamuri intampina dificultati uneori. Daca acestea se rup sau se blocheaza, e nevoie de refacerea lor. Putem veni la dumneavoastra pentru a studia situatia aparuta, respectiv geamurile si a analiza nevoia de reparare, sau chiar si de inlocuire a lor, in caz de necesitate.

 

Inlocuirea ferestrelor stricate sau repararea lor?

Dupa caz, depinzand de cat de puternic este afectat geamul, apare posibilitatea de a fi nevoie de o inlocuire a acestuia. Exista si cazuri de inlocuire a geamurilor termoizolante vechi cu scopul de a eficientiza partea energetica, astfel economisind atunci cand vine vorba de facturi.

 

Reglarea geamurilor pentru sedii de firma:

In cazul afacerilor, ferestrele sunt primele observate de catre clienti. Daca acestea sunt defecte, au posibilitatea de a schimba parerea clientilor. In cazul in care aveti de a face cu ferestre sparte sau doriti sa cunoasteti mai multe despre eficienta energetica in sediile de firma, noi va stam la dispozitie.

 

Inlocuirea ferestrelor pentru sedii de firma:

Substitutia geamurilor in sediile de firma e inevitabila in cazul in care nu mai pot fi aplicate reparari asupra lor. In plus, depinzand de cate geamuri aveti prezente in firma, puteti economisi foarte mult inlocuindu-le cu produsele eficientizate din punct de vedere energetic.

Firma noastra foloseste doar marci premium pentru instalare, astfel asigurand valoarea si durabilitatea dorita. Dorim sa oferim calitate extraordinara!