Plase insecte – racoarea aerului curat, fara musafiri nepoftiti

Consultantii nostri va vor recomanda cea mai buna solutie pentru plase tantari,  indiferent ca va doriti o plasa comoda si moderna pentru geamurile dumneavoastra, ca va mutati in casa noua sau ca aveti probleme cu vechea plasa de tantari.

 

Vine vara, bine-mi pare. La fereastra- am plasa tare.

In perioada calda, tot felul de insecte doresc sa ne impartim casa cu ele, fara sa-si dea probabil seama cat de mult ne afecteaza serile cu bazaitul, aspectul si intepaturile lor. Plasele de insecte ne cresc semnificativ confortul locuintelor prin evitarea intepaturilor de insecte si a solutiilor chimice de indepartare a tantarilor si mustelor, ce au un anumit grad de toxicitate.  Avand un design modern, adaptat oricarui tip de geam si preferinte, plasele de tantari comercializate de firma noastra va feresc de patrunderea in locuinta dumneavoastra a mustelor, tantarilor, paianjenilor si a alor tipuri de insecte.

 

Plasele de tantari – mobile sau fixe

In functie de preferintele dumneavoastra, va puteti alege plasa potrivita fiecarui geam in parte in functie dedimensiuni si tipul de inchidere.

Astfel, puteti opta pentru plase fixe, ce nu pot fi deschise, cautate in special pentru dormitoare si bai.

Plasele mobile cu balamale sunt de departe cele mai solicitate, apreciate pentru usurinta in utilizare, raportul optim calitate-pret, posibilitatea de a fi scoase si spalate la dus si faptul ca nu va incomodeaza cu nimic la scuturat, aerisit larg sau spalat geamul.

Aceste plase au ca modalitate de inchidere cleme sau magnet, acestea din urma fiind preferate datorita rezistentei lungi in timp si sistemului modern de click.

Aducem si modele mai special precum plasele tip rulou sau elegantele plase de insecte plisse (culisante).

Dimensiunile plasei de tantari variaza, iar noi va stam la dispozitie pentru realizarea masuratorilor si deciderea impreuna cu dumneavoastra a celei mai bune alternative.  Montajul se programeaza telefonic si dureaza cateva minute in cazul celei cu balamale si putin mai mult in cazul celor plisse sau rulou

Daca stati intr-un bloc proaspat reabilitat si anveloparea a ingustat spatiul pentru plase, contactati-ne si gasim variante de plase pentru locuri inguste, atat fixe, cat si mobile.

 

Asiguram la cerere montaj plase tantari si reparatii la plasele dumneavoastra de tantari, ce includ operatii de inlocuire balamale, fibra, rama sau mecanism de prindere.

Printre beneficiile plaselor de insecte comercializate de catre noi, cele mai importante ar fi: rezistenta mare in timp, la raze UV, vant, grindina si ploi, garantie la montaj,  nuanta placuta de gri si inchiderea perfect etans prin care nu se poate strecura nicio insecta, oricat de mica.

Cu o investitie foarte redusa, va garantam plase de tantari de o inalta calitate, iar insectele nu vor putea sa va strice somnul.