Plasele de insecte fac parte dintre acele obiecte carora nu le dai prea mare importanta pana nu experimentezi mancarimea piscaturilor de tantari, imaginea copilasului cu intepaturi pe el sau bazaitul deranjant al insectelor prin camera.

Ne dorim ca dumneavoastra sa va bucurati de o locuinta sigura si un somn linistit. De aceea va punem la dispozitie o gama variata de plase de insecte pentru usi si ferestre. Beneficiem de o experienta vasta in domeniul tamplariei termopan, un numar mare de clienti multumiti si plase de tantari de calitate foarte buna cu dimensiuni, design si sisteme de inchidere diferite.

Ne dorim sa faceti o alegere cat mai buna a plasei dumneavoastra si va recomandam sa evitati aceste 8 greseli frecvente:

 

  1. Lipsa de informatii: Desigur ca fiecare dintre noi avem suficiente preocupari, ca sa nu dorim sa mai consumam timp cu documentarea despre achizitii marunte. Totusi, este important sa cunoasteti optiunile de plase disponibile, dimensiunile exacte si sisteme de inchidere potrivite locului de instalare.
  2. Dimensiuni nepotrivite: La plasele de tantari, eficienta este data de etansarea perfecta, prin care sa nu poata patrunde nici cea mai mica insecta. Dar aceasta etansare presupune alegerea celor mai potrivite plase formei si dimensiunii geamului, precum si a locului ramas pentru mecanismul de inchidere. Pretul nu ar trebui sa fie in niciun caz singurul criteriu.
  3. Achizitionarea unei plase Do It Yourself ( Fa-o Singur ): Sa-ti faci singur plasa de tantari poate parea o idee creativa si economica. Insa pentru a fi eficienta este necesar sa fie de buna calitate materialul, sa aiba o etansare perfecta si sa fie corect montata. Daca doresti totusi sa realizezi singur montajul, cumpara o plasa deja debitata la cotele dorite, pentru a evita taierea ei prea scurta.
  4. Subestimarea muncii de instalare: De obicei, plasele de insecte nu sunt dificil de instalat, insa trebuie acordata o atentie deosebita deschiderilor, modului de prindere pe toc si imbinarii cu pervazul exterior la deschidere.
  5. Sa cauti plase universale: O discutie prealabila cu un tehnician te va scuti de multa munca si bani dati pe plase care nu se aranjeaza, deoarece nu orice mecanism de prindere se potriveste la orice constructie de pervaz exterior.
  6. Nerespectarea garantiei si intretinerii: Intretinerea unei plase de tantari este foarte simpla, necesitand doar o curatare lunara cu apa si detergent bland si o vizita de verificare a mecanismelor 1- 2 ori/an. Plasele si mecanismele au o garantie de 2 ani si posibilitate de garantie extinsa.
  7. Asteptari gresite: Nu dorim sa fiti dezamagit asteptand prea mult de la plasele dumneavoastra de insecte. Plasele de insecte nu ofera securitate si nu umbbesc precum jaluzelele.
  8. Amanarea achizitiei: Tinand cont ca sunt produse cu durata de viata lunga, nu are rost sa amanati decizia, chiar daca alegere unei plase de insecte pare sa fie mai complicata decat parea initial. Amanand decizia pana in sezonul cald, puteti avea parte de suficiente intepaturi care ar putea fi usor de prevenit.

Plasele comercializate de noi sunt fabricate din fire de poliester ignifugate, rezistente la razele ultraviolete si canicula.

 

Va stam la dispozitie oricand cu informatii sau programarea unei masuratori pentru plase de insecte.  Ne dorim sa va ajutam cu o solutie perfect adaptata nevoilor dumneavoastra, prin care sa preveniti aceste greseli.