Reparatii ferestre termopan

Serviciile de mentenanta adresate termopanelor sunt o optiune mai potrivita in defavoarea inlocuirii complete a geamurilor. La acest tip de geamuri elementul ce le pune in fata concurentei este proprietatea de a izola temperatura din interior foarte bine. Ce se petrece cand un termopan ajunge intr-un stadiu in care nu mai este utilizabil, sau chiar se fisureaza?

In primul rand isi pierde din capacitatile de a conserva caldura. Pana si cel mai mic defect permite deplasarea aerului prin geam. Cel de-al doilea efect este aparitiei umezelii si a egrasiei, condensul dintre cele doua straturi facandu-si si el aparitia.

Opacitatea ferestrei isi face si ea simtita prezenta. In avantajul dumneavoastra venim noi, pentru ca o reparatie a ferestrelor dumneavoastra va va scuti de o multime de alte cheltuieli, avand geamurile inapoi in stadiul in care ar trebui sa fie in cel mai scurt timp posibil.

De cateva lucruri trebuie sa tineti cont, primul este ca nu veti reusi sa aduceti ferestrele la un stadiu perfect doar apeland la servicii de mentenanta termopane. Ba mai mult, va spunem ca pretul serviciilor noastre este in medie cu jumatate mai mic decat cel presupus inlocuirii complete a geamurilor de tip termopan.

Sunt cateva cai prin care un specialist performeaza serviciul de reparatii termopane pentru acest tip de ferestre. Pentru inceput se face o gaura intr-unul din colturile ferestrei, dupa se incepe igienizarea si curatarea stratului dintre geamuri, aceste reziduuri fiind absorbite printr-o alta gaura facuta in alt colt. Mai apoi se etanseaza stratul interior si gaurile sunt atent astupate.

Cea mai profitabila solutie este aceea de a repara geamurile nu de a le inlocui. Pentru inlocuire nu este necesar doar un pret standard pentru geam, ci mai intervin si costuri de masurare pentru a comanda un geam de tip termopan de exact dimeansiunea dorita.

Noi lucram atat in capitala cat si in zone imprejurate. Atunci cand aveti o problema cu termopanele aveti grija sa apelati la profestionisti!