Reparatii termopane

Montarea termopanelor este o decizie pe cat de necesara, pe atat de mare si, in ansamblu, o adevarata investitie pentru asigurarea confortului unei locuinte. Cele mai multe persoane cantaresc extrem de bine aceasta decizie, dar foarte putine ajung sa se intereseze, in timp, de necesitatea reparatiei pentru termopane.

Pe langa reviziile care ar trebui sa fie efectuate periodic, termopanele pot necesita si anumite reparatii, indiferent de cat de profesionist au fost montate initial sau de cat de calitative au fost materialele. Timpul isi pune amprenta peste toti si toate asa ca, mai devreme sau mai tarziu, s-ar putea sa descoperiti ca aveti nevoie de:

  • Ungerea, prelucrarea sau schimbarea elementelor de feronerie;
  • Montarea unor plase de insecte la ferestrele din termopan;
  • Ungerea sau schimbarea garniturilor imbatranite sau sparte;
  • Inlocuirea unor geamuri sparte;
  • Montarea de glafuri interioare sau exterioare, pentru a reduce infiltratiile condensului in profilul tamplariei sau pe peretii interiori.

 

Profesionalismul unui astfel de serviciu este reflectat tocmai de catre modul in care firma asigura reparatiile, pe langa serviciile de vanzare si montare. Clientii ar trebui sa beneficieze oricand de conditii avantajoase nu doar pentru repararea, ci si pentru reconditionarea, etansarea, intretinerea sau revizia periodica a termopanelor achizitionate.

In alegerea unui astfel de furnizor de servicii ar trebui sa va asigurati asadar ca veti beneficia de toate cele de mai sus, in timp util. In fond, montarea unor termopane costa destul de mult si se presupune ca ar trebui sa aduca si anumite beneficii: o izolare termina si fonica mai bune, costuri de intretinere mai mici, un grad de confort mai mare al locuintei si multe altele. Amanand interventiile de intretinere si, mai grav, de reparatie, nu faceti decat sa renuntati in mod constient la toate acele beneficii si riscati sa lasati problema sa avanseze si mai mult.

Cu cat se intervine mai tardiv pentru repararea termopanelor, cu atat complicatiile pot fi mai mari. In timp, in functie de natura defectiunii, puteti ajunge la punctul in care reparatiile nu mai pot remedia problema si va trebui sa schimbati cu totul termopanele respective.

Daca suspectati ca termopanele pe care le aveti ar putea necesita cel putin o revizie, daca nu o reparatie, de orice natura, adresati-va unui furnizor de astfel de servicii in cel mai scurt timp! Ungerea componentelor mobile, tratarea corespunzatoare a garniturilor, montarea corecta a glafurilor, toate acestea necesita investitii minime si se pot realiza intr-un timp foarte scurt. Beneficiile sunt insa considerabil mai mari, putand prelungi semnificativ durata de viata a termopanelor!