Usa glisantaDaca pornesti in cautarea uneia sau a mai multor usi de interior trebuie sa stii ca pe piata romaneasca sunt cateva tipuri de usi, atat interne (interioare) cat si externe (de exterior). Usile de interior sunt de foarte multe tipuri, insa cele mai folosite sunt urmatoarele:

Furnir natural, MDF decor, glasvand, culisante, Hdf, lemn masiv si cele de tip personalizat, dar nu foarte rezonabile in ceea ce priveste pretul.

In Romania sunt foarte putine ateliere ce isi permit sa produca astfel de usi din lemn masiv, datorita perioadei mare de timp necesare pentru uscarea naturala a lemnului, astfel ca acest tip de usi face ca productia lor sa nu mai fie rentabila pentru atelierele mici. In conditiile in care piata este saturata de usi infoliate sau laminate, usi de interior de calitate, de doua ori mai ieftine – si care imita usile din lemn masiv pana la un nivel in care acestea pot fi  confundate cu cele de calitate – un ochi neavizat, pus a opta intre cele doua produse, va crede ca  a facut aceeasi alegere platind de doua ori mai putin.

Usile din lemn masiv sunt cele mai bune datorita raportului calitate pret in ceea ce priveste rezistenta si caltatea, aspect care impune o rezistenta crescuta a usii, precum si o mare durata de exploatare, sunt deosebit de frumoase daca sunt lucrate si finisate bine si tocmai din acest motiv ele sunt si cele mai scumpe ca pret.

In cazul in care sunteti in cautarea unei  usi glisante superbe pentru interior, noi  va recomandam aceste usi de o inalta calitate si cu un pret rentabil. Usile trebuie sa iti ofere in primul rand siguranta, tocmai din acest motiv punem accent pe partenerii nostri care distribuie usi de calitate. Calitatea inseamna siguranta, iar siguranta ta si a familiei tale este si trebuie sa fie mai presus de orice. Fie ca este vorba de usi glisante sau usi de interior simple, este absolut necesar sa pui accentul pe calitate, calitatea insemnand siguranta familiei tale sau, de ce nu, chiar a afacerii tale, in cazul in care optezi pentru a alege usile pentru biroul tau.