De ce sa faci reglaje tamplarie aluminiu sau PVC

Reglaje tamplarie de aluminiu sau PVC

V-ati intrebat vreodata de ce ferestrele dumneavoastra nu se mai inchid ca la inceput? Sau de ce fac condens, ori de ce scartie cand le miscati, desi producatorii lor v-au promis zeci de ani de viata?

 

Raspunsul la aceasta intrebare vi-l oferim noi.

Fereastra PVC sau din aluminiu manifesta aceste simptome de „imbatranire” prematura deoarece, in cel mai probabil caz , nu ati efectuat anual reviziile pe care producatorii termopanelor dumneavoastra v-au indrumat sa le faceti.

Fereastra termopan este supusa unui grad mare de uzura atat din partea dumneavoastra, a factorilor externi cat si a trecerii timpului. Tamplaria dumneavoastra PVC sau din aluminiu trebuie verificata, ajustata si reglata anual, astfel incat sa nu se ajunga in punctul in care dumneavoastra va trebui sa faceti un nou efort financiar pentru reparatii majore sau chiar pentru inlocuirea tamplariei.

Compania noastra va pune la dispozitie cele mai profesionale, fiabile si prompte servicii in materie de intretinere,reglaje si reparatii de ferestre termopan.

Fie ca este vorba de verificatul feroneriei si lubrefierea componentelor sale mobile, fie ca este necesara reajustarea ferestrei pentru o etansare perfecta, sau inlocuirea garniturilor uzate, echipa noastra de specialisti va trata fiecare situatie cu profesionalism, astfel ca dumneavoastra sa va buteti bucura in continuare de functionalitatile si beneficiile ferestrelor termopan.