De ce avem nevoie de revizii termopane

Geamul dumneavoastra termopan are durata de viata de circa 25 de ani, ei bine pentru a beneficia din plin de acest lucru si pentru a profita la maxim aveti nevoie de revizii. Din cand in cand pana sa se defecteze sau sa se deterioreze grav o parte componenta de la geamul dumneavoastra termopan, trebuie facuta cate o verificare. Pentru a beneficia de acesta perioada de timp dumneavoastra trebuie sa beneficiati periodic de cate o revizie maxim in interval de un an. Pentru ca geamul sa nu imbatraneasca inainte de termen, cauciucul geamului dumneavoastra din termopan trebuie uns periodic cu un ulei special. Cum dumneavoastra aveti nevoie de aftershave sau doamnele de crema de corp asa si cauciucul termopanului are nevoie de tratament. Daca acest cauciuc nu este tratat, acesta se face mult mai rigid si va permita intrarea apei in incapere, precum si a curentilor de aer.

La reviziile termopanelor puteti beneficia de urmatoarele operatii: reparatii tamplarie aluminiu si PVC, modificare din deschideri simple in deschideri oscilobatante, revizia de un an sau doi care este necesara pentru a nu ajunge la defectiuni grave, inlocuire garnitura (daca nu mai etanseaza corespunzator), inlocuire geamuri termopane sparte, reparatii plase tantari si multe alte servicii, reglaje, montaje etc.

Geamul de termopan necesita o revizie periodica si tocmai de aceea exista foarte multe firme cu oferte si cu solutii utile pentru dumneavoastra. Aveti nevoie de intretinerea termopanului pentru o mai lunga viata a acestuia. Geamul de termopan va protejaza dar si dumneavoastra trebuie sa-l protejati pe el, are nevoie de mici intretineri minim anuale.