Ferestre PVC

Ferestre PVC
In interventiile noastre de mentenanta geamuri si rame, folosim substante uzuale de pe piata, de exemplu detergent cu un PH cat mai neutru. Cu materiale textile moi imbibate in substantele mai sus mentionate, se curata in prima faza, dupa care se mai aplica o curatare cu un material textil umed sau uscat. Nu este recomandata utilizarea materialelor dure, cu un PH crescut sau acide.

Pentru mentenanta in cazul garniturilor cauciucate, se vor folosi pudre speciale si uleiuri o data sau de mai multe ori pe an, pentru inlaturarea riscului de imbatranire.

Ansamblurile metalice reprezinta una din cele mai importante parti, fiind montate perfect etans de catre furnizor, dar dupa jumatate de an este necesara aplicarea substantelor necesare pentru evitarea imbatranirii balamalelor si a componentelor adiacente. Cel mai important pas este curatarea in prealabil a partilor ce necesita mentenanta. Pot aparea riscuri sau diferite probleme in cazul in care nu se apeleaza la serviciile oferite de un profesionist.

Drenarile sunt necesare periodic, desfundarile fiind executate cu baghete de lemn sau plastic.

Este strict nerecomandata actionarea mecanica de orice fel.

Evitarea socurilor sau a loviturilor repetate este strict interzisa, iar cercevelele trebuie sa fie protejate de curenti.

In conditii normale de tip meteo, geamurile si usile din PVC si aluminiu se folosesc la toate tipurile de cladiri. In cazul in care indicatorul de umiditate este crescut (in cazul bucatariilor, bailor, florilor in exces), exista un risc foarte mare de aparitie a condensului si a egrasiei.

Cum sa scazi factorul de risc: una din solutii poate fi si aerisirea spatiilor, intrucat evitarea acestui proces duce la aparitia neplacerilor in cazul ansamblurilor termopan.

Lipsa unor surse de caldura, dimensionari eronate, temperaturi foarte scazute, toate acestea pot duce deasemenea la aparitia aburului pe termopane. Este nerecomandata ansamblarea unor perdele din material textil lipit de fereastra deoarece impiedica ventilatia naturala a geamurilor.

In cazul folosirii termopanelor in pereti exteriori, este recomandata ramforsarea izolatiei. Este strict recomandata reparatia tuturor problemelor ce pot duce la condens de tipul fisurilor in pereti/beton, prezenta egrasiei in prealabil.