Inlatura grijile cauzate de intepenirea amsablurilor termopan. De cele mai multe ori aceasta este o problema ce necesita o reparare expres. Si mai ales cauzeaza stres si este un consumator de timp si bani.

Acesta este motivul pentru care cel mai indicat este apelarea serviciilor oferite de echipe profesioniste pe aceste servicii. Stresul este indepartat, si deasemenea sunt eliminate si riscuri ca deteriorari, sau slabirea securitatii oferite de aceste tipuri de amsambluri termopan.

Oferim servicii de deblocare pentru orice sector din Bucuresti sau Ilfov.

Deasemenea inlaturam si reparam orice alt tip de defectiuni in cazul amsamblurilor de tip termopan in cel mai scurt timp posibil. Cu serviciile noastre deblochezi orice termopan, fara a deteriora amsamblul. In cel mai rau caz va fi necesara indepartarea butucului vechi si inlocuirea lui cu unul nou, serviciu oferit fara costuri aditionale.

Serviciile noastre sunt executate cu echipe de ingineri profesionisti si utilizam piese de cea mai buna calitate. Atentia si siguranta serviciilor noastre sunt principalele puncte de care tinem cont. Specializarile noastre sunt:
– inlaturarea blocarilor in cazul usilor din orice material
– inlaturarea blocarilor geamurilor
– inlaturarea blocarilor in cazul butucilor cu amprenta, clasici, sau de diferite tipuri
– inlaturarea blocarilor in cazul usilor interioare
– servicii de mentenanta pentru yale, butuci, si balamale

La orice nivel de blocare este usa sau geamul, noi garantam deschiderea in cel mai scurt timp posibil. Piesele si echipamentele noastre sunt profesionale si durabilitatea lucrarilor noastre este cea mai cresuta. Pentru orice serviciu oferit de noi este necesara dovada de detinere legala a imobilului.