Reparatii termopane din PVC

Cele mai intalnite profile termopan sunt cele din PVC fiind urmate de cele din aluminiu. Tamplaria din PVC se caracterizeaza prin design elegant si fiabilitate.

Reparatii termopane din PVC

Principalul avantaj al acestor ferestre il constituie buna izolare termica pe care o ofera, fiind recomandate pentru spatiile neincalzite, cu o umiditate crescuta. Acestea sunt foarte usor de intretinut si curatat, facandu-le astfel foarte accesibile.

Marele dezavantaj al acestui tip de tamplarie este sensibilitatea sa la socuri, fiind mult mai predispus defectarii decat tamplaria din aluminiu.

In ceea ce priveste paleta de culori si tipul de decupare al ferestrelor, cele din PVC dispun de o gama mai restransa comparativ cu cele din aluminiu.

Astfel principalele elemente ce se pot defecta la ferestrele din PVC sunt elementele de feronerie, manerele, balamelele si garniturile.

De asemeni tamplaria din PVC are o rezistenta mult mai scazuta si la intemperii, avand un grad mare de dilatare la temperaturi ridicare si la inghet.

Tocmai din aceste motive ferestrele PVC necesita revizii anuale, pentru a evita defetiunile majore sau chiar schimbarea ferestrei in totalitate.

Compania noastra va pune la dispozitie seriozitatea, promptitudinea si profesionalismul cu care ne efectuam lucrarile, astfel incat durata de viata a tamplariei dumneavoastra sa fie cea promisa de producatori.

Pentru a afla mai multe informatii, detalii sau pentru a beneficia de serviciile noastre de mentenanta si reparatie, ne puteti contacta la datele inscrise in rubrica de contact.