Firmele specializate in PVC, care se ocupa de masuratori, dar si montare a geamurilor din termopan , de obicei au propria fabrica, daca ne, ele colaboreaza cu o fabrica de termopane. Deoarece piata este destul de variata in ziua de azi, tot mai multe firme s-au specializat in domeniu, fiecare firma in parte are amprenta sa. Pe fiecare produs exista reclama  producatorului, numele firmei si bineinteles se folosec modele diferite de balamale sau alte componente.

TermopanNu putem face o reclama la o firma anume, stiu ca majoritatea persoanelor au auzit de la prieteni cum ca firma ‘’t’’ este extraodinar de buna, dar pe de alta parte au auzit de la alta persoana cum ca aceeasi firma a facut o treaba jalnica. Ei bine aici tine foarte mult de personalul de care aveti noroc. Incercati sa fiti foarte bine informati daca personalul care vine sa ia masuratorile si sa monteze geamul la dumneavoastra in casa este unul specializat in domeniu. Cu siguranta firma in sine le va face reclama buna si cu siguranta au certificate care atesta acest lucru, dar trebuie sa stiti daca au experienta. Totusi nu trebuie sa-si capete experienta pe geamul de termopan care il pun la noi in casa. Sa luam spre exemplu o coafeza, care nu are experienta si care ne tunde jalnic, ne mai lasa si cu anumite portiuni mai lungi, ei bine, ganditi-va ca parul creste, dar un geam de termopan trebuie modificat sau schimbat.

Daca spre exemplu personalul uita sa dea niste gauri de pentru scurgere in partea de jos a geamului, atunci la prima ploaie s-ar putea sa aveti apa in casa.Nu conteaza cati bani ati dat pe geamul de termopan, e posibil sa se intample acest lucru, dar reprezentantii firmei trebuie sa vina sa rezolve problema. Puteti cere sa nu-i trimita pe aceiasi indivizi, dar tot ar fi nevoie sa scoateti din buzunar un minim de 10 lei, asa pentru ca s-au deranjat.  La fel se intampla si in cazul reabilitarilor: trebuie sa-i supraveghem noi pe reprezentantii care ne-au fost trimisi, cum nu putem sa ne montam singuri termopane decat daca lucram in domeniu, trebuie sa avem mare grija sa rezolve ce este de rezolvat. Chiar daca nu va pricepeti, prezenta dumneavoastra la fata locului ii va face pe cei care monteaza geamul sa dea randament maxim si sa efectueze montajul correct.