Montajul termopanului vine la pachet cu partea in care trebuie sa comandati, iar in functie de firma pe care ati ales-o, beneficiati si de servicii bune sau nu. La anumite firme montajul este gratuit, sau au tot felul de oferte atractive bineinteles cu diverse reduceri. Serviciul in sine, pentru specialisti nu este greu, dar pentru utilizatori,  ca simpli cumparatori, este. Este destul de greu, chiar daca nu pare, sa se ia masurile corecte, geamul sa fie perfect asezat fara sparturi ulterioare sau fara adaugari de spuma, la un unghi perfect astfel incat cand il deschideti sa nu se inchida singur inapoi din cauza montajului pe o suprafata inclinata.

Dupa masuratori, de care beneficiati tot de la firma specializata in domeniu, beneficiati si de geamul de termopan. Dupa masuratori se ajunge la fabrica si in functie de cerintele dumneavoastra si de timpul pe care fabricantii il au, dumneavoastra aveti de asteptat cateva zile. Dupa toata asteptarea, vin reprezentanti ai firmei alese la dumneavoastra si va monteaza geamul de termopam impreuna cu glaful comandat si eventual cu plasele anti insecte cerute. Toata operatiunea dureaza circa doua ore, maxim, dar aveti parte de personal calificat. Bineinteles ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa va informati in legatura cu firma pe care o alegeti. Ar trebui sa intrebati in stanga si-n dreapta cat de multumiti sunt prietenii sau vecinii dumneavoastra de serviciile anumitor firme sau sa cautati pe internet parerile altor oameni care au apelat la o anumita firma.

AjustariAveti grija si la reclamele de pe internet. Reclame sunt multe pe internet si toate sunt extraodinare, toate firmele sunt bune si au personal calificat, dar pe dumneavoastra trebuie sa va intereseze faptele, nu vorbele, asa ca apelati la persoane cunoscute atunci cand doriti o schimabre la ferestrele dumneavoastra sau fiti atenti la parerile celor care au beneficiat cu adevarat de serviciile respectivei firme. Reclama este sufletul comertului si nu puteti avea incredere doar in prezentarile proprii ale firmelor.

Conteaza foarte mult ulterior sa aveti la cine apela dupa montaj, in mod normal firma care v-a montat termopanul ar trebui sa aiba si servicii de reparatii, insa nu este obligatoriu. In cazul in care aveti probleme cu ferestrele sau usile dumneavoastra, puteti apela cu incredere la noi pentru orice reparatie: ajustari, etansari, revizii, reglaje sau orice alta solicitare legata de ferestrele sau usile dumneavoastra.