Ferestrele termopan au evoluat in timp, incepand cu calitatea, design-ul si culminand cu functionalitatea lor. Daca odinioara ferestrele termopan erau fixe sau cu deschidere pe orizontala, astazi gasim o sumedenie de modalitati de a face fereastra utila pentru orice tip de spatiu.

Dar asta nu este cea mai interesanta si atragatoare parte, ci faptul ca nu este nevoie sa schimbam intreg ansamblul termopan pentru a adauga sau a schimba tipul de deschidere.

Inlocuirea si montajul deschiderii oscilobatante

Cea mai frecventa schimbare de deschidere adusa ferestrelor termopan este adaugarea deschiderii oscilobatante (in plan vertical). Aceasta s-a dovedit a fi foarte functionala, practica si fiabila, iar oamenii apeleaza la ea cu incredere.
Modificare deschidere fereastra oscilobatanta verticala orizontala

Fie ca doriti sa lasati fereastra deschisa pentru aerisire, fara a sta cu grija ca va umpleti casa de praf, sau fie ca nu doriti ca fereastra deschisa sa constituie un pericol pentru copiii dumneavoastra, deschiderea oscilobatanta este ideala.

De asemeni, compania noastra va ofera si solutii privind schimbarea directiei de deschidere. Daca, spre exemplu, nu va mai este comod sa deschideti fereastra spre dreapta, caci utilizati acel spatiu altfel, noi va sarim in ajutor cu toata experienta noastra profesionala acumulata in timp.

Pentru a va oferi informatii, solutii sau pentru a va pune la discpozitie serviciile noastre de revizii sau reparatii pentru tamplaria dumneavoastra PVC sau de aluminiu, vizitati sectiunea Contact pentru a afla cum puteti intra in legatura cu noi.