Plase insecte de tip rulouPretul plaselor de tantari difera de la firma la firma , fiecare are pretul ei si calitatea pvc. Pana la urma dumneavoastra stiti cel mai bine ce va este de folos, pana la urma sunt cateva modele de plase, fiecare cu defectiunile dar si cu facilitatile ei.

Plase tip rulou vertical

Plasele tip rulou vertical sunt la mare cautare deoarece se poate alege culoarea, modelul dar si ajuta foarte mult. Sunt o protectie in plus vis a vis de geam si bineinteles tin la disnta insectele nedorite. Partea foarte buna la acest tip de plase este faptul ca se strang in sus si se utilizeaza foarte usor datorita snurului. Pretul este mai mare decat la celelalte modele de plase de tantari dar depinde foarte mult ce conteaza pentru client.

Plasele fixe

Ei bine plasele fixe sunt cat de cat mai ieftine, raman lipite de geam, insa atunci cand aveti nevoie de acces total la geam, fie ca doriti sa scuturati ceva sau sa stati pur si simplu cu fereastra deschisa, aveti dezavantajul ca nu puteti face acest lucru. Trebuie sa folositi alt mijloc de deschidere. Nu sunt foarte recomandate.

Plasele cu rama

Sunt practic cele mai cautate datorita faptului ca atunci cand nu mai avati nevoie de plasa, spre exemplu in anotimpul rece, pur si simplu o scoateti din balama si problema este rezolvata, ca si pret le gasiti la un pret mediu.

Plasele de tip plisse

Plasele de tip plisse sunt prinse in balamale si se pliaza pe o rama, deschizandu-se glisat.

Tipuri de plase pentru insecte

Dupa cum vedeti aventaje si dezavantaje sunt la fiecare model in parte, difera de cerintele si de preferintele dumneavoastra, cati bani sunteti dispusi pana la urma sa cheltuiti in aceasta investitie.