Termopan

Ferestrele termopan sunt de mai multe feluri, cu mai multe camere si in functie de alegere, alegere la care va ajuta firma la care ati apelat si in functie de care aveti parte de o etansare mai mare sau mai mica. Firmele se ocupa de la masuratorile de rigoare pana la montarea produsului iar in cazul nostru, la ferestrele termopan, este foarte important sa le monteze acestia.

Tamplaria aluminiu sau PVC, numita si termopan, este ultima tehnologie daca se poate spune asa, in materie de ferestre; sunt foarte rezistente si au capacitatea de a retine frigul sau caldura la distanta de caminul dumneavoastra. Calitatea acestora este relevanta, insa pana la urma oricat de rezistent sau superior ar fi materialul din care sunt confectionate ferestrele, acestea tot se strica intr-un final.

De ce se strica termopanele?

Bineinteles ca probleme pot aparea si se pot defecta balamale, se poate umezi o anumita portiune a geamului si de obcei este portiunea de jos a geamului, asta din cauza condensului care se creeaza datorita diferentei de temperature. Dar acest lucru se mai poate intampla si datorita faptului ca la montat au omis sa dea niste gauri in josul geamului pentru aerisire, si daca dati un simplu telefon acestia vin si remediaza problema. Pentru servicii specializate – service termopane, noi suntem aici sa va ajutam atunci cand apar probleme.

Asadar, indiferent de situatia intampinata, fie ca aveti nevoie de etansari, reglaje, revizii sau alte tipuri de reparatii sau reconditionari la ferestrele sau usile din tamplarie aluminiu sau PVC (termopane), noi suntem alaturi de dumneavoastra oriunde si oricand.