Suntem la dispozitia oricui necesita servicii de reparatii termopane, avem capabilitatea de a va ajuta, oricat de mare ar fi necesitatea. Va punem la dispozitie consultatii si raspunsuri la intrebari, nu e nevoie de asigurare din partea dumneavoastra. Orice nevoie ati avea, garantam ca prestam servicii avantajoase fata de restul furnizorilor. Mai mult decat atat, furnizam aceste servicii in timp redus, contribuind astfel la reducerea nivelului dumneavoastra de stres.

Chiar daca aveti nevoie de inlocuirea balamalelor, a geamului, a manerului ferestrei sau crearea unei piese noi, suntem cei mai potriviti deoarece serviciile noastre pot fi adaptate individual. Parcurgeti pagina noastra web si verificati ofertele.

Pe langa faptul ca echipa noastra creeaza aceste lucrari, manopera pentru servicii este la un pret foarte mic fata de alte firme specializate in aceste servicii. Compania noastra este specializata in mentinerea oricaror tipuri de ferestre cu geamuri termopane – tamplarie aluminiu sau PVC.

Apelati la noi atunci cand aveti nevoie de reparatii ale geamurilor termopan, fie aluminiu, fie PVC. In cazul in care geamurile dumneavoastra nu au o vechime mare si aveti doar o spartura sau geamurile incetosate avem vesti bune! Nu e nevoie de inlocuirea intregii ferestre, apelati cu incredere la noi.

Majoritatea ferestrelor din ziua de azi cu geamuri separate vin cu permisiunea de a scoate fasia de geam izolat si de a o inlocui. Astfel puteti economisi considerabil, evitand preturile ridicate impuse de inlocuirea totala. Firma noastra este perfecta in a solutiona reparatiile si inlocuirea geamurilor cu sticla dubla.

Avem game variate pentru geamuri si intrari PVC si asteptam sa va oferim asistenta, trebuie doar sa ne contactati! Majoritatea problemelor se pot rezolva cu usurinta si repede. Contactati-ne azi si specialistii nostri va vor ajuta cu orice nelamuriri!

Suntem doar la un apel distanta de orice asistenta aveti nevoie. Mai mult, va putem indruma in ceea ce tine de aspectele tehnice pentru a va face o oferta cat mai apropiata de bugetul si nevoile dumneavoastra.