Serviciile de reparatii tamplarie aluminiu sau PVC (reparatii termopane) nu mai sunt un lux pentru cei cu o situatie financiara mai buna, datorita cererii de pe piata, ofertele au inceput sa apara si preturile sunt din ce in ce mai competitive, si chiar potrivite pentru buzunarul oricui. Foarte atenti trebuie sa fim acum la calitate, pentru ca ofertele tind spre extreme, ori foarte scumpe ori foarte ieftine. Spunem acest lucru deoarece sunt cateva oferte, care desi au un pret ridicat, calitatea este foarte scazuta, chiar mai scazuta decat serviciile de reparatii termopane cu un pret mai mic.

Avem in cadrul companiei noastre specialisti ce va stau la dispozitie cu sfaturi si recomandari pentru o gama foarte variata de probleme, pentru care au o servicii diversificate de reparatii termopane si servicii de mentenanta. Nu ezitati sa ne sunati indiferent de defectiune sau deranjamente in ceea ce tine de geamurile de tip termopan. Va garantam o reparare rapida si sigura, reparare ce va indeparta riscurile nevoii de inlocuire a geamurilor cu totul, aceasta varianta fiind cea mai potrivita atat pentru dumneavoastra din punct de vedere financiar, cat si calitativ. Mai jos avem cateva cazuri care va vor ajuta sa identificati probleme deja existente si cateva solutii. Totusi, orice problema este unica, si solutiile pot sa difere de la caz la caz, intrucat cea mai buna solutie este sa ne contactati pentru a va pune in legatura cu unul din specialistii nostri.

Cum sa ne dam seama de o fereastra defecta?

1. O fereastra poate fi considerata defecta daca nu poate izola din urmatoarele puncte de vedere:

  •  Fonic
  •  Termic
  •  Hidroizolant

Sa presupunem ca se aude zgomotul de afara la un nivel deranjant, de la trafic sau zgomotul specific unui cartier de blocuri, sau cand este rece afara se simte un curent pe langa geam, sau in cazul precipitatiilor observati umezeala patrunsa in interior, este mai mult decat clar ca geamul vostru termopan prezinta defectiuni majore. In cazul in care se evita servicii de mentenanta, se poate ajunge la cazuri in care termopanul nu mai poate fi reparat.

2. Problemele aparute un urma uzurii pot fi si ele de doua tipuri: functionarea in parametrii apropiati de cei normali, dar necesitand un surplus mult prea mare de forta, lucru care este cauzat de defectiunea partii metalice a geamurilor termopan. Complet diferite sunt problemele ce apar atunci cand manerul este actionat mult prea usor, reprezentand probleme in cadrul amsamblului de garnitura. Pentru ambele solutia optima este aceea de reglaj si gresaj dupa caz.

Daca aveti una din problemele mai sus mentionate, sfatul nostru este acela de a lua legatura cu noi, si noi va vom directiona catre unul din specialistii nostri, acesta va va ajuta cu un plan de mentenanta bine gandit ce va va scuti de schimbarea completa a geamurilor de tip termopan, atunci cand va fi prea tarziu, si reparatia va fi inutila. Va asteptam sa ne contactati in legatura cu orice servicii de tip reparatii termopane sau servicii de mentenanta termopane.

Nu ezitati in a ne suna, pentru ca in cazul problemelor de acest gen, mai tarziu poate fi prea tarziu!

Reparatii termopane Bucuresti